За нас

TiviBox.bg е първата и единствена българска компания изцяло специализирана в продажбата на TV Box устройства. Предлагаме висококачествени устройства и осигуряваме на нашите клиенти пълна телефонна и онлайн поддръжка. Всички наши устройства са с включена сервизна гаранция от 1 година и могат да бъдат настроени изцяло на български език от нас.

Нашият екип

Нашият екип е съставен от опитни професионалисти в сферата на технологиите. Ние вярваме, че чрез нашите продукти Вие ще получите комфортът, от който имате нужда в ежедневието си, единствено чрез еднократно закупуване на устройството.

Нашите обещания

Нашите обещания към Вас са качество, професионализъм и достъпни цени. Доверявайки се на нас и нашия опит, Вие ще получите достъпни продукти с изключителни възможности и лесна поддръжка.

Нашите продукти

TiviBox.bg предлага най-висококачествените модели TV Box устройства. Всички наши модели са с гаранционни условия и Ви дават възможност да гледате телевизия, филми и сериали с най-високо качество на картината. Ползвайте ТВ Бокс без договор и месечни такси.

Как работим за Вас

Основен наш приоритет е работата ни с клиенти чрез различните канали за комуникация – телефон, имейл или онлайн. Нашите консултанти ще се радват да отговорят на всяко Ваше запитване.

TV Box Устройства

x96 x4 4GB RAM Android 11-Copy
Препоръчан
от 149,00 лв.
x98 1GB RAM 8GB ROM android 11
НОВSALE
- 30,00 лв.
69,00 лв.99,00 лв.
Mecool KM2 2GB RAM / 8GB ROM AndroidTV + Certificate
SALE
- 50,00 лв.
Сравнение на продукти