Какво е ТV Box

ТВ Бокс е малко и компактно устройство, което превръща вашия телевизор в истински смарт мултимедиен център. Благодарение на мощния му хардуер, можете да се насладите на вашето любимо мултимедийно съдържание с високо качество. Независимо дали става дума за телевизия, филми, сериали, спортни събития или игри, ТВ Бокс ще Ви предостави изключително кристална картина с резолюция до 8K (7680х4320 пиксела) и HDR поддръжка. Това означава, че всеки детайл ще бъде представен ясно и реалистично, за да ви докара още по-голямо удоволствие от гледането. С ТВ Бокс, вашето любимо мултимедийно съдържание ще бъде представено с високо качество, което ще ви накара да се потопите напълно в света на развлеченията.

Тв бокс е иновативно устройство, което трансформира вашия телевизор в андроид смарт мултимедиен център. С него можете да се насладите на безброй възможности благодарение на интернет връзката и разнообразието от приложения, които можете да използвате.

За да се възползвате от тв бокс, ви е необходима интернет връзка. Няма нужда от кабели или висока скорост на интернет. Дори със скорост от 10-15 мегабита можете да гледате избраното от вас съдържание без прекъсвания.

Тв бокс работи с операционна система Android, която ви дава достъп до разнообразие от приложения. В Google Play има множество приложения, които можете да използвате на тв бокса си. От популярни видео платформи като YouTube, Netflix, Disney+, HBO MAX, до телевизионни услуги на вашия оператор, имате достъп до разнообразни мултимедийни източници. Освен това, можете да инсталирате и използвате други приложения, поддържани от Android операционната система.

Открийте любими канали, филми, сериали, музика, спортни събития и още много други, докато се наслаждавате на удобството на своя телевизор. Изследвайте света на развлекателните приложения и се потопете в богатия им съдържателен свят, докато се наслаждавате на безкомпромисно качество и интернет свобода.

ТВ боксът ви осигурява безжична свързаност чрез WiFi с вашата домашна мрежа, позволявайки ви да се наслаждавате на любимото си съдържание без неприятни кабели. Освен това, можете да използвате и мобилен интернет чрез 4G/3G връзка, което ви дава свободата да носите устройството със себе си навсякъде, където желаете. Вграденият WiFi на устройството поддържа двубандова безжична връзка със стандартите A, B, G, N, както и 5 GHz AC, за по-стабилна и бърза свързаност.

А може ли да използвате това устройство извън България? Отговорът е прост - Да! Просто ви е необходима интернет връзка с поне 10 мегабита скорост, и вече можете да се наслаждавате на вашата мултимедия навсякъде по света.

Но това не е всичко! През тв бокс имате възможност да гледате много канали с превод на български и хиляди чужди от почти всички държави. Имате възможност да гледате най-новите филми и сериали от над 15 000 заглавия, които можете да гледате без да сваляте и естествено със субтитри на български. Ползвайте тв бокс БЕЗ договор, абонамент и месечни такси!

ТВ Бокс е невероятно Android устройство, което притежава някои изключителни функции. С него можете да използвате технологията Chromecast, която ви позволява да стриймвате съдържание директно от вашия таблет или смартфон на телевизора. Освен това, имате достъп и до браузъра Chrome, който е вграден в Android устройството и ви дава възможност да сърфирате в интернет, разглеждате вашите любими уеб страници, четете мейлите си и извършвате всичко, което обикновено правите онлайн през браузъра. Така можете да се насладите на пълен интернет опит директно на вашия телевизор, без ограничения.

Не пропускайте възможността да се насладите на едно уникално Android устройство - ТВ Бокс. С него можете да изживеете най-доброто от мултимедийното преживяване и Android функционалността, без да плащате завишени цени за смарт телевизори с ограничени версии на Android. Открийте стотици български и хиляди чуждестранни телевизионни канали, филми и сериали с високо качество и субтитри на български език. Независимо дали се намирате в чужбина, на почивка или в хотел, вие можете да се насладите на ТВ Бокс, където и да сте, само с интернет връзка. Изберете своя ТВ Бокс сега или поръчайте на телефон 0877 11 22 36. Не пропускайте тази възможност!

x96 x4 4GB RAM Android 11-Copy
НОВПрепоръчан
Нов модел 2022 Новият x96 max+ Ultra Android 11 е вече тук! Снабден с най-новият и мощен процесор на Amlogic s905x4 ...
от 139,00 лв.
Mecool KM9 Pro Deluxe 4/32GB Google Certificate-Copy
НОВПрепоръчан
Mecool KM7 е с новия процесор на Amlogic s905y4 и версия на Android 11. Отличен модел за гладко възпроизвеждане на ...
199,00 лв.
x96 x4 4GB RAM Android 11
Новият x96 x4 Android 11 е вече тук! Снабден с най-новият и мощен процесор на Amlogic s905x4 и най-новата версия на ...
139,00 лв.
X96Q H313 1GB Android 10
TV Box X96Q е актуализиран модел на някога супер-популярната телевизионна кутия X96 mini. ТВ Бокс X96Q е ...
69,00 лв.
Mecool KM7 2GB RAM / 8GB ROM AndroidTV + Certificate
НОВ
Ако търсите устройството с Google Certificate и Dolby Digital, Dolby Atmos Passthrough на което да ползвате ...
199,00 лв.
Mecool KM7 Plus 2GB RAM / 16GB ROM GoogleTV + Certificate
НОВ
Ако търсите устройството с Google Certificate и Dolby на което да ползвате приложения, като: Netflix, HBO MAX, EoN, ...
199,00 лв.
x98 plus 2GB RAM Android 11-Copy
НОВ
Представяме ви новия модел x98+ с android 11. Модела е снабден с новата серия от процесорите на Amlogic, мощна ...
129,00 лв.
x98 1GB RAM 8GB ROM android 11
НОВПрепоръчан
Какво е TV Box? TV Box е ново поколение устройство към вашия телевизор, с което ще може да гледате много български ...
79,00 лв.
Сравнение на продукти