Какво е ТV Box

Това е малко и компактно мултимедийно устройство, което превръща всеки екран в смарт телевизор или смарт мултимедиен център. Благодарения на мощния им хардуер с TV Box устройствата може да се насладите на кристална 8K картина с резолюция 7680х4320px и поддръжка на HDR.

TVBOX работи с операционна система Android, което Ви дава възможност да се възползвате от всички налични над 1 000 000 приложения в Google Play. Устройството се нуждае от интернет за своята работа, но не се притеснявайте! Не са ви необходими кабели, 100 мегабитова или гигабит връзка. За да ползвате TVBOX и да гледате гладко избраното от Вас съдържание, то за това биха ви стигнали дори 10-15 мегабита.

Благодарение на Android и Google Play може да използвате YouTube, Bulsatcom, TV GO, NETFLIX, KODI и PLEX, както и всяко друго поддържано от Android, дори такова, създадено от Вас самите.

Може да свържете устройството безжично посредством WiFi към Вашият домашен рутер, дори може да използвате 4G/3G бисквитки с мобилен интернет, което ви дава възможност да носите устройството със себе си където пожелаете. Вграденият WiFi на устройството поддържа двубандова безжична свързаност със стандартите A,B,G,N, както и 5Ghz AC. А дали можете да го използвате извън България? Отговорът е прост – Да! Достатъчно е единствено да имате интернет свързаност и поне 10 мегабита скорост.

Но това не е всичко. Може да ползвате тв бокс БЕЗ абонамент и месечни такси! През тв бокс може да гледате 100 тв канала с превод на български език и стотици чужди. Получавате достъп до каталог от най-новите филми и сериали с над 10 000 заглавия, които можете да гледате без да сваляте и естествено със субтитри на български!

Като едно страхотно Android устройство, тв бокс поддържа технологията Miracast, която ви позволява да излъчвате съдържание директно от таблет или смартфон директно на телевизора. Друг голям плюс на устройство е и Chrome браузъра, който идва отново с Android и ви дава възможност да сърфирате в интернет и да разглеждате любимите си уеб страници, да четете мейлите си, както и всичко друго, което можете да правите в интернет чрез браузър

TVBOX е уникално устройство! Не препоръчваме да го използвате като заместител на компютър, но що се отнася до мултимедийно и Android преживяване, то това е устройството, от което имате нужда, без да плащате в пъти по-високи цени за смарт телевизори с орязани или ограничени функционално версии на Android. Насладете се на стотици български и чужди канали, филми и сериали с високо качество и субтитри на български език. Ползвай тв бокс в чужбина, на почивка, хотел - навсякъде, където имате достъп до интернет? Избери си тв бокс сега от бутона по-долу или поръчай на тел. 0877 11 22 36.

x96 max+ 4GB RAM Android 9
TV Box X96 Max+ е с предварително инсталирани и настроени Kodi и други приложения, което ви позволява достъп до ...
от 129,00 лв.
x96 air 4GB Android 9
Най-мощния ТВ Бокс x96 Air 4GB DDR4 RAM Android 9 е вече тук!   Ново поколение процесор Amlogic S905X3 64-bit ...
от 129,00 лв.
TX6 4GB Android 9
TV Box TX6 4GB/32GB с процесор Allwinner разработен на базата на 64 битов процесор с вграден графичен ...
119,00 лв.
X96Q MAX 4GB Android 10
X96Q MAX 4GB RAM Android 10 е устройство от висок клас, с много бърз процесор и видео карта. През него ще може да ...
119,00 лв.
Сравнение на продукти